Referencer

D6H_4595

Foqus Salg v/ Steen Granager Simonsen:

“Jeg har haft mit kontor hos Kontorerne.dk i knap 2 år.

En af fordelene ved at være lejer hos Kontorerne.dk er, blandt andet, den centrale beliggenhed i Nykøbing Sjælland, tæt ved posthus og butikker. Kontorerne.dk er nemt at finde for mine gæster, og der er altid ledige parkerings pladser.

Kombinationen med selvstændige kontorer og det rummelige køkken, hvor man ofte møder sine naboer ved kaffemaskinen eller over en frokost, betyder at man både kan grave sig ned i sine egne arbejdsopgaver, og/eller være social, når behovet opstår.

Det store lyse og velfungerende mødelokale, har blandt andet dannet en god og hyggelig ramme om både salgsmøder og diverse kursusaktiviteter, som jeg har afholdt.

Endelig har jeg nydt godt af at hvor andre kontorfællesskaber forlanger ekstra betaling, hvis du skal bruge de forskellige faciliteter, så er mødelokale, internet og forbrug inkluderet i prisen. Oven i købet til en meget fornuftig pris.

Jeg kan, på det varmeste, anbefale Kontorerne.dk“.

_MG_2794

-Jan Melgaard, Lighthouse Aviation.

 

Lighthouse Aviation v/Jan Melgaard:

”Som direktør og indehaver af et internationalt firma, er det vigtigt for mig, at have mulighed for at være uforstyrret og at have god infrastruktur, herunder internet, omkring mig.

Når vi er i vores sommerhus i Odsherred, benytter jeg mig derfor ofte af Kontorerne.dk’s tilbud om “flyverpladser”. En sådan ”flyverplads” giver mig mulighed for at forlænge tiden i sommerhuset med min familie ved at holde familieliv og arbejdsliv adskilt”

Kontorerne.dk er professionelt, fleksibelt og ligger centralt i Nykøbing Sj. Prisen er fast, internet adgang etc. er med i prisen og skulle jeg få brug for at holde møder, er mødelokalet også en del af lejemålet!”

 

 

 

Maria Meldgaard:

”I mit enmandsfirma arbejder jeg som foodstylist, madskribent og redaktør af Irmas Krydderiet.

Det er vigtigt for mig at komme væk hjemmefra, og at have en officiel kontoradresse med adgang til mødelokale, stabilt internet, parkering og helst også en central beliggenhed, hvorfra jeg kan drive min virksomhed. Kontorerne.dk dækker alle disse behov. Og så betyder det at være en del af et fælles kontormiljø jo også, at man får et netværk både socialt og kommercielt.”

 

-Anonym kunde hos Kontorerne.dk:

”I forbindelse med forskelligt bestyrelsesarbejde, har vi haft brug for at holde møder ”ude i byen”.  Vi har brugt mødelokalet hos Kontorerne.dk flere gange. Der er alt, hvad vi skal bruge – lige fra internet og whiteboard til kaffe og forplejning i øvrigt. Alt sammen til en rimelig pris. Det har endda været muligt at bruge tilstødende rum til forskelligt gruppearbejde. I tilgift, ligger det centralt i Nykøbing – og så er der masser af parkeringspladser.”

 

…..

Diverse kommentarer i farten:

“Jeg arbejder i en virksomhed i København og har sommerhus i Rørvig, uden internet forbindelse. Derfor har jeg lejet en flyverplads, så jeg kan forlænge weekenden med familien i sommerhuset, og samtidig passe mit arbejde uforstyrret!. Sparer mig for en køretur til København.”

…..

“Jeg arbejdede hjemme, men har mange møder, og synes det er useriøst med kundemøder i privaten. Så jeg manglede et ordentligt mødelokale og en officiel firma adresse. Og så savnede jeg også nogle at netværke med!”

……

Kontorerne.dk er bare det helt rigtige sted for mig. Et rigtigt iværksætter miljø og netværkssted. Istedet for at sidde og få dårlig samvittighed over vasketøjskurven og andre huslige pligter, som burde ordnes, så har jeg nu min arbejdsplads ude i byen, og kan koncentrere mig om det, som giver omsætning! Og så er der alt hvad jeg behøver og i tilgift, har jeg fået nogle dygtige kolleger, som inspirerer mig meget!”

 

 

Kontakt:

Ejendomsselskabet Robert Larsen & Søn A/S tlf. 59910315, www.nykoebingejendomme.dk for en rundvisning og yderligere information.