Hvem henvender kontorerne.dk sig til?

Små etablerede virksomheder og iværksættere.

Mange små virksomhedsejere, som driver deres forretning fra hjemmet, savner en arbejdsplads ”ude af huset”. Vi hører ofte, at man bruger dagen på de hjemlige gøremål i stedet for at drive sin forretning, når man sidder derhjemme med alle opgaverne. Ofte er der også et behov for at have et netværk omkring sig, ligesom der er et behov for at have en officiel firmaadresse.

Pendlere, landliggere /Flyverarbejdspladser

En del pendlere og/eller sommerhusejere med arbejde i fx København eller Århus området har mulighed for en eller flere gange om ugen at arbejde hjemme. Man har måske ikke den nødvendige netforbindelse eller plads – eller man savner socialt samvær. For alle disse personer kan en pendlerplads hos kontorerne.dk være attraktiv.

Man kan leje enten et helt kontor, eller en flyverplads f.eks. en dag om ugen.

Uanset hvilken type lokale, man lejer, så har man ret til at benytte det fælles mødelokale.

Møde-/kursuslokale

Er du ikke allerede lejer af et kontor eller en flyverplads, som automatisk giver adgang til mødelokalet, så har du mulighed for at leje mødelokalet til kursus eller mødeaktivitet. Lokalet er beregnet til max 15 personer.

Kontakt:

Ejendomsselskabet Robert Larsen & Søn A/S tlf. 59910315, www.nykoebingejendomme.dk for en rundvisning og yderligere information.